Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2007

Gossip Girl - Υπόθεση

Υπόθεση: Το Gossip Girl διερευνάει τον κόσμο τον χλιδάτων εφήβων τις υψηλής κοινωνίας της Ανατολικής Πλευράς του Μανχάταν - ένας κόσμος όπου τα μυστικά είναι πολύ δύσκολο να κρατηθούν κρυφά από το πασίγνωστο Gossip Girl (η φωνή της Kristen Bell), μια μπλόγκερ με άγνωστη ταυτότητα, που ακολουθεί και καταγράφει την κάθε τους κίνηση.
Η Ανατολική πλευρά τρελαίνεται όταν το Gossip Girl αναφέρει οτι η Σερίνα βαν ντερ Γούντσεν (Blake Lively), η πιο διαβόητη party-animal του Μανχάταν, επέστρεψε στην πόλη μετά από μια περίεργη απουσία όπου κανείς δεν ήξερε που βρισκόταν ή για πιο λόγο έφυγε. Ούτε καν η κολλητή της, η Μπλερ Γουόλντορφ (Leighton Meester), ήξερε που ήταν τόσο καιρό και σοκαρίστηκε όταν έμαθε οτι η Σερίνα γύρισε πίσω. Παρόλα αυτά, η πολύ κοντινή τους φιλία γίνεται περίπλοκη μετά την επιστροφή της Σερίνα, καθώς η Σερίνα είναι τώρα το κέντρο της προσοχής και η Μπλερ έχει παραγκωνιστεί από το προσκήνιο, και αποκαλύπτεται οτι η Σερίνα είχε σχέση με τον πρώην της Μπλερ τον Νέιτ Άρτσιμπαλντ (Chace Crawford)
Επίσης, ηγέτης στην Ανατολική πλευρά είναι ο Τσακ Μπας (Ed Westwick), ο γιος του εκατομμυριούχου και πολύ ισχυρού Μπάρτ Μπας και παιδικός φίλος του Νέιτ. Ο Τσακ κάνει μια καταστροφική ζωή, που συχνά οδηγεί και τον Νέιτ σε παρόμοια μονοπάτια σκότους και καταστροφής.
Τέλος, έχουμε τον Νταν Χάμφρεϊ (Penn Badgley) και την αδερφή του την Τζένι (Taylor Momsen), παιδιά μεσαίας τάξης που ψάχνονται να μπουν στην "κλίκα" των πλουσίων. Ο Νταν και η Τζένι πιέζονται να πάνε σε αυτό το σχολείο από τον πρώην-ροκσταρ πατέρα τους, τον Ρούφους (Matthew Settle), που έχει ένα πολυτάραχο παρελθόν με τον μητέρα της Σερίνα την Λίλυ βαν ντερ Γούντσεν (Kelly Rutherford), ένα επιφανές άτομο στην κοινωνία με κρυφό παρελθόν γκούπι (κοπέλα οπαδός ροκ συγκροτημάτων). Ωστόσο, οι δρόμοι του Νταν και της Σερίνα ενώνονται όταν σε μια συνάντηση ο Νταν βρίσκει το κορίτσι των ονείρων του. Όσο πιο κοντά έρχονται, τόσο περισσότερο ο Νταν μαθαίνει την πραγματική Σερίνα και πόσο διαφορετική είναι από τον κόσμο όπου ζει.
Με όλες αυτές τις αλλαγές στις ζωές των εφήβων και των ανηλίκων, το Gossip Girl είναι πάντα εκεί σε αυτό τον πολύπλοκο και γεμάτο ενδιαφέρον κόσμο.



Αυθεντικός Τίτλος: Gossip Girl
Τηλεοπτικό Δίκτυο:
The CW
Δημιουργοί:
Josh Schwartz & Stephanie Savage
Παραγωγος:
Amy J. Kaufman
Ηθοποιοί:

  • Blake Lively - Serena van der Woodsen
  • Leighton Meester - Blair Waldorf
  • Penn Badgley - Dan Humphrey
  • Chace Crawford - Nate Archibald  
  • Ed Westwick - Chuck Bass
  • Kelly Rutherford - Lily Humphrey
  • Matthew Settle - Rufus Humphrey
  • Taylor Momsen - Jenny Humphrey
  • Jessica Szohr - Vanessa Abrams
Χώρα: ΗΠΑ
Παραγωγής:
2007
Κατηγορία:
Drama, Romance
Γλώσσα:
Αγγλικά
Διάρκεια Επεισοδίου:
41 λεπτά (περίπου)   


Βαθμολογία IMDB.com 7.1/10